2025-06-19
紅酒提子碧根酸種 HK$55半個聽店員介紹呢度嘅酸種麵包每日新鮮製造💗而且無落防腐濟,係店長特意由歐洲🇪🇺培植嘅酸種番香港🤩用嘅係法國麵粉,同平時硬倔倔嘅口感完全唔同🙂↕️有8款口味,我就揀左最經典嘅紅酒提子🍇啖啖堅果香,真係回味😎金門火腿芝士酥 HK$30呢個要讚🥳因爲隔左2日焗番熱都仲係好正👍🏼一咬落去酥皮脆口,但又唔係得層皮,而係入邊好軟熟🥰芝士香散發曬🧀而火腿都唔係hea料😝係奧地利火腿,厚身有咸香,足料🤌🏽伊旬蘋果迷你蛋糕 HK$69晏晝拎番去同同事high tea☕️有驚喜💖本身以為只係蘋果味🍏但係入邊竟然加左香茅,果種清新嘅感覺好正💚夾層都有蘋果蓉,忌廉香滑,加脆脆餅底,真係可以encore 🤩杜拜開心果麻糬酥 HK$32又點少得今期流行開心果丫😚法式酥皮,焗得一流,皮上邊有杜拜開心果脆脆過下口癮😝入邊有粒垃開心果加煙韧嘅麻糬💜下午茶滿足曬😋明太子忌廉歐式軟包 HK$35最欣賞小店食材夠認真,日式麵包用日本麵粉,法式酥皮用法式麵粉,一啲都唔馬虎😍明太子粉絲唔好錯過😚店員話有熟客一次買左7個🤣份量都好夠架😜仲要讚下個包裝,盒同紙袋設計都好靚🧡如果買俾朋友同事都見得下人呀😚
金門火腿芝士酥 HK$30
伊旬蘋果迷你蛋糕 HK$69