2023-01-09 59 瀏覽
成日周圍搵好嘢食嘅我,搵到喺尖沙咀有間唔錯嘅Omakase,當然第一時間就book位去試吓!🌟鮟鱇魚肝💯呢個絕對有驚喜🤩,通常我食開嘅鮟鱇魚肝都有少少腥味。但呢個完全冇腥味。仲有少少甜,同個魚味好突出。口感幼滑。超美味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟真鯛壽司& 富山灣白蝦壽司💯呢兩個🍣壽司主要係刺身類!完全食得出廚師用嘅食材好新鮮。唔單止味道鮮甜,厚切嘅刺身加埋壽司飯🍙,令到成個味道同口感都好豐富。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟燒左口魚邊壽司&燒銀鱈魚壽司💯呢兩款壽司係炭燒壽司🍣。佢哋同樣都燒到少少燶,口感外脆內軟😍。仲有好香嘅魚脂味。味道香濃。值得推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟靜岡蜜瓜&芝士雪糕💯呢個甜品真係超超超好味!蜜瓜嘅甜度好高。 估唔到唔係當做嘅時間都咁甜。芝士雪糕🍦味道香濃,仲有少少咸味,啱啱好中和返蜜瓜嘅甜味。味道岩岩好。❤️
🌟鮟鱇魚肝💯
🌟真鯛壽司& 富山灣白蝦壽司💯