2019-01-13 7164 瀏覽
約左朋友食飯, 今次都係選好多野食的荃灣舊英皇食,聽過一鍋堂通常要排隊所以一直都冇試過, 但朋友堅持話好味, 一定要試下所以今次都要排左廿分鐘先入到去食一鍋堂整體格局整齊, 乾淨, 唔會有某D任食火鍋油淋淋既感覺湯底多選擇, 有特色的, 有辣的, 有唔辣的我地選左胡椒豬肚湯底, 有胡椒既辣味刺激我地既味蕾, 令到我們更開胃飲品都係任飲的, 基本飲開果D都齊全菜都係以自助的形式去扲, 都幾新鮮海鮮都幾多選擇, 而且好新鮮, d個價錢任食火鍋都有咁既質素海鮮真係超值, 蜆係完全冇沙的, 魚肉彈牙冇比, 真係估唔到咁好味火鍋必食牛肉, D度既牛肉牛味重, 肥廋比例適中, 我地一致都覺得正, 而且最重要係, 你點三份, 佢真係比三份你, 唔會求期比一份你就算數, 等我地食得有預算, 唔會唔夠嚨/浪費食物魚皮都係另一樣必食的, 脆口冇比, 淥二秒再食係好正的食飽後仲有軟雪糕比你自助食, 蜜瓜味係正, 係完美的句號總結黎講, 食物好好味, 服務都唔錯, 用WECHAT掃QR CODE落單既SYSTEM都做得唔錯, 但環境較逼, 但比得D個價, 有唔錯的食物食兩個半鐘, 我地都覺得係值得排隊食的!
約左朋友食飯, 今次都係選好多野食的荃灣舊英皇食,
聽過一鍋堂通常要排隊所以一直都冇試過,
但朋友堅持話好味, 一定要試下
所以今次都要排左廿分鐘先入到去食

湯底多選擇, 有特色的, 有辣的, 有唔辣的

飲品都係任飲的, 基本飲開果D都齊全
菜都係以自助的形式去扲, 都幾新鮮

魚皮都係另一樣必食的, 脆口冇比, 淥二秒再食係好正的
食飽後仲有軟雪糕比你自助食, 蜜瓜味係正, 係完美的句號

2019-01-10