2006-08-15 6 瀏覽
唔係朋友帶我去試我都唔識去,位置就偏僻D,不過之後我每去尖咀都會黎呢間食dinner!我試過0既食物唔係太多,但心水推介有==> 吉列豬扒烏冬,D豬扒勁正!外層脆, 入面鬆化! 真係好好味!! 不過單叫要$35, 得一塊就貴D! 所以要埋烏冬我覺得抵D ==> 石燒黑芝麻湯豚肉烏冬, 我好鐘意呢隻湯底, 芝麻味好濃郁, 豚肉好淋好鬆軟, 烏冬超滑!! 不過D湯因為用個石燒滾住, 好易會變杰, 所以唔好慢吞吞食~~==> 上次去發現有一款新烏冬, 叫海鮮烏冬, 湯底係龍蝦湯, 好好味, 不過又係杰些少, 海鮮配料好多, 好抵食!!另外食過炸餃子雞翼, D汁就太咸了總括黎講, 呢間食店食物水準好好, 值得一試的侍應服務OK la, 好快加水, 不過D面口就麻麻! 成日黑口黑面, 要改善改善~
唔係朋友帶我去試我都唔識去,
位置就偏僻D,不過之後我每去尖咀都會黎呢間食dinner!

我試過0既食物唔係太多,

另外食過炸餃子雞翼, D汁就太咸了

總括黎講, 呢間食店食物水準好好, 值得一試的