(非會員)
2008-05-05
前幾日同幾個三五知己食完飯..諗住去食糖水啦..咁見到附近好似有間新開既糖水鋪就去試啦..一開頭就有個妹妹仔招呼我地..一坐低冇幾耐就有個男人就黎sell我地喇..佢介紹左幾樣新野比我地..首先係個特飲..用左益力多..利賓納整出黎既沙冰..感覺酸酸地..可以令人開胃..同埋夏天食一定好正..因為夠凍..之後我班朋友嗌左幾碗糖水..佢地有幾個都讚d糖水唔錯..之後同班朋友傾左陣計..個男人又再sell我地其他野..佢話佢地d小食好掂..起初我就覺得係d小食咁巴閉啦..咁就點左個炸燒賣同雞腎試下..試左又真係幾好唔錯..因為夠新鮮熱辣..即叫即整..同埋佢地好細心..會考慮到客人需要..最後5人都係百幾蚊..二百蚊都唔洗..都算抵..
$25 (其他)
  • 招牌特飲
  • 炸燒賣