2018-08-10
等咗好耐終於食到呢間嵐橋!成日見到啲網媒大讚!終於有時間去排隊食!不過真係超級多人😭😭 8點未到嚟拎位~將近45分鐘先有得食😭😭不過唔緊要~因爲食物質素係絕對值得❤️#北海蟹丼 $178豬太郎呢日突然勁想食蟹🦀~見到有蟹丼點可以錯過~~佢嘅甲羅燒好香好濃味~仲有塊餅比客人點嚟食!超正!另外好鍾意佢地飯嘅面頭鋪咗啲飯素~食晒面頭啲餸仲可以撈埋啲飯食👍🏻#極上海之幸丼 $258朋友鍾意多款魚生揀咗呢個極上丼!大讚海膽膽吞拿魚蓉味道一流~刺生魚都會有兩切,份量好足! #關東煮 #日本雞蛋 $18 & #年糕福袋 $30一人一個丼飯其實都好飽肚~不過心思思見到有關東煮忍唔住要試吓☺️半熟嘅日本雞蛋流心勁juicy ~難以形容嘅蛋香味❤️仲有最近大愛嘅年糕福袋🤤索晒汗啲腐皮同埋黏韌年糕無得輸!#串燒 #廣島蠔 $28/串必食串燒我會揀廣島蠔~每串兩隻🤤都幾肥美~食落鮮甜唔會有臭味👍🏻最驚食蠔唔新鮮!呢度完全合格有餘😍Follow ➡️#msmessypig_food
#北海蟹丼 $178
#極上海之幸丼 $258