2017-10-14 1465 瀏覽
一個蟹既愛好者~見到以蟹為主題的自助餐.點可以唔黎試試~以自助餐價錢來說.不錯喲~ 重要係見到有此優惠~(現凡星期一至日訂枱即享有8折優惠 (另凡五日前訂枱更可以優惠價盡享自助晚餐).即刻約埋朋友黎聚聚舊~一入場就見到此場景..蟹呀蟹呀蟹呀!第一round更係要食長腳蟹啦,其實都食過不少自助餐.而大多都有提供長腳蟹!但不是太咸就啲肉不夠爽!但此間的自助餐有驚喜啊!咸到剛好.肉質鮮甜再加上refill又很快!而我有留意坐在我們隔離枱的女士成餐自助餐也只是吃長腳蟹,吃得津津有味呢!每人會送半隻龍蝦.肉質夠爽口..配埋芒果沙沙醬汁.好fresh!蒜蓉粉絲蒸阿拉斯加蟹腳 - 另一種食法.蒸蟹腳保持著蟹既鮮甜.粉絲吸滿蒜蓉香味.龍蝦啫哩 - 蟹肉藏係啫哩內..配上芒果的甜同黑色一粒粒的醋.還有原來啫哩是用白酒整成.吃了很醒胃.還有壽司區、沙律區、甜品區、生果區、熟食區看到甜品居然有最愛既蛋白餅..一定要試.這個是咖啡味的蛋白餅.咖啡的苦配上蛋白的甜..想不到會咁match.減少了蛋白餅的甜味.反而更好.雪糕品牌要用上movenpick的..有朱古力、咖啡、Tiramisu同士多啤梨口味!個人大愛

一入場就見到此場景..蟹呀蟹呀蟹呀!

還有壽司區、沙律區、甜品區、生果區、熟食區

雪糕品牌要用上movenpick的..有朱古力、咖啡、Tiramisu同士多啤梨口味!個人大愛士多啤梨味..很幸福啊!
2017-10-10