嗜好係食嘢同旅行嘅我,對食野要求好麻煩,開心又食嘢慶祝,唔開心又食嘢發洩,最近肺炎疫情搞到冇得出街食好嘢,心情非常苦悶;但我唔會代薄自己個胃,叫外賣都唔可以求其,如果唔係寧願唔食。無飯主婦外賣網上外賣平台/網上外賣平台食得多,第一次見咁有誠意嘅🍱外賣盒🍱叫個霜降和牛燒肉便當🥩佢設計到真係便當盒🍱有誠意,俾個讃👍🏻太例外,搞到初初快眼望個袋入面問:呢個咩嚟㗎🤔便當個食物質素OK好味,個靚靚外賣盒令個外賣變得有氣氛👍🏻👍🏻👍🏻 唔係個外賣盒值得一讚,我都唔會哂寶貴時間留言。其他食物我唔特別哂精神寫。

太例外,搞到初初快眼望個袋入面問:呢個咩嚟㗎🤔

其他食物我唔特別哂精神寫。
第一次見咁有誠意嘅🍱外賣盒🍱 叫個霜降和牛燒肉便當🥩佢設計到真係便當盒🍱有誠意,俾個讃👍🏻 個靚靚外賣盒令個外賣變得有氣氛👍🏻👍🏻👍🏻 唔係個外賣盒值得一讚,我都唔會哂寶貴時間留言。
2020-03-28
外賣送餐