2019-10-10
<k11 musea既拉麵>大家千其唔好去錯 不是k11 係 k11 musea . 我奶左野😂 講番呢棟新既大廈 成個環境好靚 仲有好多唔同野食 多賀野係其中一間 喺充滿示威既環境下 我7pm去到仍然要等10 分鐘 都算係幾好新意 我估質素唔差 menu上面主要係日本飯 set , 拉麵 沾麵 日本小食 好似餃子 炸雞等等 👍🏻 價錢比正常貴少少 但環境靚 所以可接受 講番食物🍴蒲燒鰻魚定食 148 蚊🔥🐟鰻魚要等10 零分鐘 因為即燒 個鰻魚都燒得好香 質感偏淋 帶 d芝麻香 飯落左 d葱蒜 令到更香 飯粒係日本米 夠軟林 撈埋側邊既酸甜醃青瓜🥒增加清新度 同香濃既燒汁鰻魚汁 match . 食到甘上下可以食側邊生菜 同蘆薈粒 減低番肥膩度🌿👍🏻🍴辛辣沾麵🍜🌶158 蚊沾麵既份量適中 口感比較幼身爽彈 . 有兩塊幾軟林既叉燒🐖同爽口既筍🌿 湯底幾特別 辣味一飲帶 d好辣既拮口感 之後就微辣 而且有 d咸番 有炸菜 葱花 仲有肥豬肉粒🐷 要黎撈麵唔錯👍🏻#叉燒 #豚肉 #辛辣 #拉麵 #沾麵 #定食 #鰻魚 #鰻魚飯 Score 平均分 <7/10>
<k11 musea既拉麵>
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#多賀野
尖沙咀梳士巴利道18 號k11 musea2 樓220 號鋪
~~~~~~~~~~~~