2021-07-17
俾個5✋🏻我,介紹超抵食野俾你🥰包左任食沙律吧🥗 餐湯🥣 甜品🍮 新鮮水果🍉 雪糕🍧重點💕 任飲! 任飲!紅 / 白餐酒🥂🍷 ~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 💁🏻♀️Lunch Set ($88 - $158 • 10% OFF)包埋半自助沙律吧😚⚠️記得出去拎野食要戴口罩😷⛔️仲有食幾多就拎幾多,唔好浪費食物⛔️.▪ 德國豬手配黑椒汁🐷🖤 • 沙律吧🥗 ($118)成隻層皮脆卜卜💥大大隻既豬手🐷🤌🏻,放係你面前👀豬手外層香脆💥但入面肉質嫩滑冇乾哂💦補充骨膠原既時候又黎啦🧏🏻♀️雖然我覺得豬手本身都夠味,但餐廳配得自家製既黑椒汁實有原因既😂係勁香濃既黑椒味呀🖤讚讚店員👍🏻見我切到雞手鴨腳咁🥴,主動問我洗唔洗幫手🙇🏻♀️.👆🏻旁邊仲有勁多即炸🔥脆卜卜💥既粗薯條🍟 & 沙律菜🥗 👇🏻.▪ 手撕豬仔骨漢堡配燒烤汁🤌🏻🐷🍔 • 沙律吧 🥗($118)勁大個Burger🍔呀, 係半打開咁上枱🤗第☝🏻眼完全俾隻太陽蛋☀️🍳個黃🟡吸引住,太陽蛋既下層係半溶芝士🧀 • 勁厚🤌🏻既手撕豬肉🐷,加左燒烤汁🍖甜味比較重。漢堡包係軟熟個種😛.▫️半自助沙律吧部份有好多唔
包左任食沙律吧🥗 餐湯🥣 甜品🍮 新鮮水果🍉 雪糕🍧
重點💕 任飲! 任飲!紅 / 白餐酒🥂🍷
包埋半自助沙律吧😚
⚠️記得出去拎野食要戴口罩😷
⛔️仲有食幾多就拎幾多,唔好浪費食物⛔️
▪ [G] 德國豬手配黑椒汁🐷🖤 • 沙律吧🥗 ($118)
成隻層皮脆卜卜💥大大隻既豬手🐷🤌🏻,放係你面前👀
豬手外層香脆💥但入面肉質嫩滑冇乾哂💦
補充骨膠原既時候又黎啦🧏🏻♀️雖然我覺得豬手本身都夠味,
但餐廳配得自家製既黑椒汁實有原因既😂係勁香濃既黑椒味呀🖤
▪ [H] 手撕豬仔骨漢堡配燒烤汁🤌🏻🐷🍔 • 沙律吧 🥗($118)
勁大個Burger🍔呀, 係半打開咁上枱🤗
第☝🏻眼完全俾隻太陽蛋☀️🍳個黃🟡吸引住,
太陽蛋既下層係半溶芝士🧀 • 勁厚🤌🏻既手撕豬肉🐷,
加左燒烤汁🍖甜味比較重。
漢堡包係軟熟個種😛
▫️半自助沙律吧部份
有好多唔同款野食揀🤩店員有KᎬᎬᏢ住ᎡᎬFᏆᏞᏞ,唔怕拎唔到想食既野😍
🔸沙律菜都有5️⃣款可以揀 💁🏻♀️仲有蕃茄仔🍅 • 粟米粒🌽 • 青瓜🥒……
連ᎠᎡᎬᏚᏚᏆNᏩ都有4️⃣款,仲有加面既脆脆✨ • 脆多士粒✨……
🔸唔鍾意自己配搭既你,又可以揀d預先撈好左既沙律 / 涼拌小食🥳
🔸極力推介😈烘到金金黃黃⚜️既香草多士🌱🍞 (超好味😋麵包控既我食左5️⃣舊)
🔸新鮮生果 (有西瓜 🍉 • 哈蜜瓜🍈 • 蘋果🍎) 夏天🌞時令生果瓜瓜🍉🍈
🔸仲有唔同種類甜品🍰🍨🧁🍧
(凍餅🍰 • 中式凍糕 • 啫喱 )
- 我冇食晒咁多款,但我覺得朱古力味🍫個件蛋糕仔都幾好食🤪
(杯裝 豆腐花 • 乳酪 • 雪糕🍨)
- 雪糕食左海鹽味🧂,鹹鹹地幾特別,淺藍色仲幾靚添💙
🔸足料中湯🍲 (咸菜黃豆苦瓜排骨湯) 清熱一流😌
▫️所有午餐仲包左一杯咖啡☕️ / 茶🥤
❣️餐廳7月份優惠❣️
🔸ᏞᏌNᏟᎻ 九折 •(星期一至六供應)
有1️⃣1️⃣款揀,餐廳仲會定期改ᎷᎬNᏌ,唔怕食到悶Ꭼ😚
🔸ᎠᏆNNᎬᎡ 👯♀️二人套餐 • 六折 (折完 $377)
💁🏻♀️以上價錢另需加一服務費。
🔺店員服務👍🏻👍🏻超超超超超晒班💯
話說我出去攞湯,佢見我冇拎隻碟拓底🥣
即刻埋黎俾隻碟我,仲講左句小心熱呀,拓住底唔會整親🤲🏻
🔺價錢唔貴,幾爆場,可預先Book枱📲
🔺餐廳環境闊落,部份枱仲可以睇到海景🌊
🔺有得篤波🎱,又有得掟標🎯
🔺有洗手間🚾🚻飲多幾杯都唔怕🍻🥂🍷