2025-05-10
呢排返工好忙放工約朋友輕鬆下位於油麻地新開日式居酒屋餐廳以木系裝潢為主設吧枱座位可以欣賞到師傅燒串燒過程值得讚係抽風系統做得唔錯唔會覺得好熱或者好大陣油煙味無論服務環境都好滿意燒雞泡魚干 $68加上蜜糖烤至乾身,甘香鮮美有嚼勁,沾上蛋黃醬又係另一番風味,食到停唔到口。煙燻芝士 $48煙熏芝士香氣濃郁,帶鹹香味。三點刺身 $138刺身拼盤分別有春子鯛、帶子同埋大拖羅。春子鯛肉質細膩鮮甜,帶點黏勁,口感清爽。帶子厚切鮮美。最愛大拖羅,油脂感豐富,油香四溢。三款刺身都好新鮮。慢煮鵝肝 $98呢款係凍食!以法式做法低溫慢煮鵝肝,用醬油烹調,口感好柔嫰,最特別係連埋蘿蔔、菊花、玫瑰花瓣一齊食,味道超級夾!清甜又而膩,起左神奇既化學作用🥹!免治雞肉棒 $32係我最愛既免治雞肉棒😝,肉質軟腍帶點爽口,口感層次豐富。配甜醬油同原粒🥚蛋黃,沾上香濃既蛋漿食更滑口惹味。雞肝 $32燒到外酥內軟,朋友最愛🙈。雞軟骨 $32香脆惹味既軟骨,好香口。原條炭燒牛舌芯 $158師傅將原條牛舌炭燒,再以木煙燻,香氣滲入肉中。牛舌厚切,呈粉嫰色,肉味濃郁,軟嫩多汁,口感好豐富。可以沾炭鹽或者法國芥末醬一齊食,性價比高。
放工約朋友輕鬆下
或者好大陣油煙味
無論服務環境都好滿意
燒雞泡魚干 $68
煙燻芝士 $48
煙熏芝士香氣濃郁,帶鹹香味。
三點刺身 $138
慢煮鵝肝 $98
免治雞肉棒 $32
雞肝 $32
燒到外酥內軟,朋友最愛🙈。
雞軟骨 $32
香脆惹味既軟骨,好香口。
原條炭燒牛舌芯 $158
伊比利亞豬肋條 $42
我幾鍾意呢個!油香好豐富,肉質軟嫰彈牙仲要好juicy! 推介呀😝!
士多啤梨豬肉卷 $48
用豚肉卷住士多啤梨,酸甜軟腍口感,既清新又開胃,呢個組合好得意!
日本燒豆腐 $38
用左日本板豆腐,燒到外脆內嫰,豆味香濃,配搭甜甜地既醬汁,好出色!推介!
雜錦天婦羅 $98
天婦羅有海老、紫薯、青椒、紫蘇葉、秋葵等,十分吸引!天婦羅即叫即炸,炸漿夠薄,口感爽脆而不膩。簡單沾上鹽一齊食,可以食到食物既原味道!
自家製餃子 $78
由師傅自己包製既煎餃子,餡料係韭菜豬肉,十分飽滿香口😋。