餐廳: Lamees
資訊:

2023-10-11 26 瀏覽
係一間好有mood嘅餐廳,第一次食中東菜,好似西餐咁,一道道菜咁上枱,每道菜都有獨特嘅醬汁,慢慢嘆住食,享受下同朋友傾計食飯嘅時間☺️📍鐵板煎著名中東鹹香芝士屬於前菜類別,醬汁酸酸鹹鹹好開胃,係瞬間就食哂嘅好味程度🤤📍彼得包配3款香辣蒸醬拼盤見好多人食呢個所以都試下~未食過地中海菜嘅我,食呢個就偏向當地多啲🤔 個人最鐘意中間綠色嘅墨西哥辣椒雜果仁醬,但其實唔洗搽醬,彼得包就咁都好好食!!📍古法製作摩洛哥煲仔燉煮和牛尾牛尾煮得好淋好好食🤤!!!箍緊牙都唔洗驚太硬太實食唔到,完全冇問題!!必須要汁撈飯咁先唔浪費!呢隻飯都好特別,用長米,唔同我地平時食開嘅😋📍經典中東甜品外層鬆脆酥皮碎內裡包著甜芝士呢個甜品都係好多人食,真心必食,好好食架😋😋🤤😍 拉絲芝士,外面又脆,甜甜地!一定要留肚食呢個甜品!!🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹#Lamees (土瓜灣)土瓜灣北帝街145號順輝大廈地下2號舖🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸#土瓜灣好食 #土瓜灣食好西

📍鐵板煎著名中東鹹香芝士
屬於前菜類別,醬汁酸酸鹹鹹好開胃,係瞬間就食哂嘅好味程度🤤

📍彼得包配3款香辣蒸醬拼盤

📍古法製作摩洛哥煲仔燉煮和牛尾

📍經典中東甜品外層鬆脆酥皮碎內裡包著甜芝士

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#Lamees (土瓜灣)
土瓜灣北帝街145號順輝大廈地下2號舖
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸