2020-11-05 436 瀏覽
🏡近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗係要食好啲!😆呢度自助餐依然人氣Keep住高企~記得一定要訂位一坐低,唔使order,店員會上佢哋嘅王牌食物,而且仲好有心機,款款都貼晒名,可以食到邊款特別好食嘅,先再order!兩人會送一整隻波士頓龍蝦,我就比較鍾意熱食,所以擺喺個爐度燒一燒,夠熱就攞出嚟,就咁用筷子,已經可以將成舊龍蝦肉撩出嚟,啖啖肉,非常爽口!刺身方面,有三文魚、吞拿魚 、油甘魚、甜蝦、北海道帶子刺身 、海膽等,食落去夠新鮮、夠冰凍。和牛真係必食!和牛西冷比較嫩滑、冇乜筋和牛肉眼就肉味最重兩款 我哋都忍唔住encore咗幾輪!😆之前以為佢淨係出名和牛,點知原來連豚肉 都咁出色,每片都切得非常薄,晶瑩剔透,燒起上嚟,不費時間,容易熟,而且非常爽口!另外仲有各款嘅天婦羅、燒物、壽司等,款式多到不能盡錄, 真係要食好幾次,先食得晒啲款😆呢度環境好寬敞 ,燈光光猛,而且仲有我最愛嘅gelato雪條, 最尾再食返支低卡路里嘅雪條 ,感覺冇咁邪惡,非常良好!回頭率100%❤️❤️下次一定要再嚟🌿
🏡
近期工作太繁忙,好耐冇食自助餐,要食,就梗係要食好啲!😆
呢度自助餐依然人氣Keep住高企~記得一定要訂位

和牛真係必食!
和牛西冷比較嫩滑、冇乜筋
和牛肉眼就肉味最重
兩款 我哋都忍唔住encore咗幾輪!😆