2018-08-16 23 瀏覽
久違了無係新城市食飯, 地頭蟲知道7樓實有大把野食, 一衝上去~噫~有馬來野食~6點幾, 未多人, 唔駛等, perfect池。一丁友既話bar枱大把位~mimila 主打馬來麵~不過~~一開始當然要嗌左小食先啦~先黎既係沙嗲魷魚翼, 魷魚就食得多啦, 齋叫魷魚翼就第一次, 又ok 喎。再上就係雞翼, 炸雞翼, 我最中意食, 味道一流啊~麵方面我就就叫左個牛肉撈麵。而撈麵會用蝦子麵。第一次食馬來撈麵, 都有d拿手唔成勢, 點樣撈先岩呢~, 結果我夾一住麵, 沾一沾湯, 再夾牛。嘩, 又係幾過引。而女朋友就叫左個馬來辣蝦麵, 餐廳主打啊, 麵底選了"摻摻"即係油麵加米粉。主打果然係不錯。味道濃郁。最後上既係榴槤蛋捲, 估佢唔到, 超好食, 賣相一流之如, 唔太甜, 而且榴槤超香。正埋單400蚊左右, 新城市計, 都ok.
6點幾, 未多人, 唔駛等, perfect池。

一丁友既話bar枱大把位~

mimila 主打馬來麵~不過~~
一開始當然要嗌左小食先啦~

先黎既係沙嗲魷魚翼, 魷魚就食得多啦, 齋叫魷魚翼就第一次
, 又ok 喎。

再上就係雞翼,
炸雞翼, 我最中意食, 味道一流啊~

榴槤蛋捲

埋單400蚊左右, 新城市計, 都ok.

2018-08-11
榴槤蛋捲