最近呢間自助餐同 mrsteakbuffet 聯乘, 人均$268起食到佐賀和牛放題, 即開日本生蠔, 仲有寵物友善座位,CP值高好吸引🤩🍖 和牛控必試▫️ *鐵板燒佐賀#和牛* |即點即燒,油花均勻肉質軟嫩,配少許岩鹽已經好夠味。 ▫️ *鹽麴慢烤和牛*|驚喜推薦!慢烤保留肉汁,鹹香帶微微甜味,口感比牛扒更鬆化。 ▫️ *芝士和牛漢堡*|外層煎得香脆,咬開有半溶芝士,牛味濃但唔會膩,小朋友都鍾意食🦪 #海鮮 新鮮度▫️ *即開生蠔*|每日日本直送,蠔身飽滿帶海水味,建議加少許檸檬汁提鮮▫️ *凍海鮮*|龍蝦腳、大蝦、蟹鉗全部爽口,無雪藏味,三文魚刺身厚切夠肥美。 🍫 甜品小心機▫️ *朱古力心太軟*|即叫即焗,流心效果滿分!師傅會用朱古力醬喺碟上寫字,慶祝紀念日幾貼心~ ▫️ 其他選擇:任食 #movenpick 雪糕,有7-8種味!仲有好多其他甜品!**🐕 寵物友善加分** 戶外座位歡迎帶狗狗,記得提前訂位!我見隔離枱帶咗隻柴犬,乖乖坐定定等食好得意~ 紅白酒任飲,配和牛/生蠔都唔錯 等隊伍少人啲先排隊,所有野都keep住refill, 去到9點幾都仲有,不用怕吃不到!

🍖 和牛控必試
▫️ *鐵板燒佐賀#和牛* |
即點即燒,油花均勻肉質軟嫩,配少許岩鹽已經好夠味。
▫️ *鹽麴慢烤和牛*|
驚喜推薦!慢烤保留肉汁,鹹香帶微微甜味,口感比牛扒更鬆化。
▫️ *芝士和牛漢堡*|

🦪 #海鮮 新鮮度
▫️ *即開生蠔*|
每日日本直送,蠔身飽滿帶海水味,建議加少許檸檬汁提鮮
▫️ *凍海鮮*|

🍫 甜品小心機
▫️ *朱古力心太軟*|

**🐕 寵物友善加分**

紅白酒任飲,配和牛/生蠔都唔錯