2021-06-11 459 瀏覽
佐敦好多野食?想食甜品記住嚟試下呢一間!每款甜品由老闆娘親手製作,高質之餘,更加有滿滿心思💓🦐脆蝦多士$45蝦多士即製香口,豐富蝦肉好彈牙,懷舊經典小食係'old seafood'最愛🤪🐥鹹蛋雞翼$50雞翼採用無激素,表面嘅鹹蛋黃醬好香濃,脆口之餘,更添一份甘香邪惡❤🫐鮮果拿破崙$48拿破崙嘅厚度值得一讚,現焗脆皮酥皮,老闆娘更加建議攞手嚟食🥰面頭配料豐富,一大啖咬落去,配埋香甜而不膩嘅吉士醬,簡單得嚟味道都好驚喜~🧀榴槤焦香芝士蛋糕$58好開心啱啱好遇上老闆娘新鮮出爐嘅芝士蛋糕,加埋濃滑榴槤香,點可以錯過?芝士蛋糕香滑,底下更有新鮮榴槤肉,超正!細細個,記得一個人獨食曬🤫🍰黑芝麻豆腐芝士蛋糕$40黑芝麻味好出,cream打得香滑綿密,原味蛋糕底鬆軟有心思😋🍓士多啤梨牛奶$40飲品同樣好味!飲得出真係加咗新鮮嘅草莓去打,鮮果肉加埋綿密奶泡,啖啖都係草莓香❤涼浸浸非常解暑~小店非常之有人情味,老闆娘得閒嘅時候都會同食客打招呼,食住都覺得好窩心😉

🦐脆蝦多士$45

🐥鹹蛋雞翼$50