【 鰹魚半湯烏冬(熱)🍜】($48)~~~今次試呢間網上非常多好評既正宗日式烏冬店‼️聽講幾間分店都大受歡迎,果然烏冬係好高質冇令我失望😜,係日本既味道啊🙈!~~~烏冬一入口簡直係震撼左‼️,口感超級煙韌超級彈牙😚,嚼勁滿滿,仲要滑嘟嘟😙,而且份量好多夠足料🤩!配埋半湯好特別🍜,又可以食到濕潤感💦,又可以食到乾乾地黏黏地既口感,一舉兩得正啊👍🏻!個鰹魚湯好香好濃🤤,味道鹹鹹鮮鮮用料好足!配料有日式魚蛋片🍥、海苔、香蔥🌿、薑蓉等,仲有配炸天婦羅麵衣🍤,卜卜脆又香口😝,夾埋又軟又滑既烏冬食係絕配💛!天氣開始凍d,食下熱湯烏冬暖暖身好舒服🥰!~~~✅ 整體黎講,份量比想象中足啊,質素就如傳聞中高啦🤣,價錢都合理,愛烏冬之人一定要黎試下😼!肯定啱煙韌控口味👅!而且烏冬選擇好多😍,冷暖兼備,唔怕冇得揀,只怕選擇困難症😂!
【 鰹魚半湯烏冬(熱)🍜】($48)
2021-11-26
  • 鰹魚半湯烏冬(熱)