2022-06-18 109 瀏覽
羊肉咖喱角羊肉唔會好臊,感覺為咗香港人有調節到口味,算係容易入口嘅印度料理!唐多利烤雞用鐵板呈上嘅烤雞特別滋味!聽到鐵板灼熱嘅聲音,加埋唐多利特有嘅印度香料味道,係一場色香味嘅fiesta!奶滑烤雞真心一讚佢嘅擺盤好靚。正如佢個名咁,咖喱好順滑,而且香味好重,用嚟點薄餅就一流!雞肉亦都好滑,食得出係先經過烤焗,再拎去烹煮,感覺有多重嘅風味。芝士薄餅呢個有少少失望嘅地方就係:佢嘅芝士薄餅做唔到拉絲嘅效果,芝士味亦都唔算好重,不過可能我哋擺得耐咗少少,如果新鮮即刻食嘅話應該唔錯。羊肉餡餅羊肉餡餅裏面超超超超多羊肉! 好過芝士薄餅,點埋咖喱就一流。芒果奶昔——————為食分界線——————📍 咖哩葉 (佐敦)佐敦茂林街16-18號茂林商業大廈地下推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)抵食指數 🤰🤰🤰🤰(4/5)環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)人均消費: $200#mariofatfat #hkfoodie #Foodie #為食馬利奧 #咖哩葉 #佐敦 #茂林街 #羊肉咖喱角 #咖喱角 #唐多利烤雞 #唐多利 #烤雞 #印度 #奶滑烤雞 #芝士薄餅 #羊肉餡餅 #芒果奶昔
羊肉咖喱角

唐多利烤雞

奶滑烤雞
真心一讚佢嘅擺盤好靚。

芝士薄餅

羊肉餡餅

芒果奶昔

——————為食分界線——————
📍 咖哩葉 (佐敦)
佐敦茂林街16-18號茂林商業大廈地下

推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指數 🤰🤰🤰🤰(4/5)
環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消費: $200

#mariofatfat #hkfoodie #Foodie #為食馬利奧 #咖哩葉 #佐敦 #茂林街 #羊肉咖喱角 #咖喱角 #唐多利烤雞 #唐多利 #烤雞 #印度 #奶滑烤雞 #芝士薄餅 #羊肉餡餅 #芒果奶昔 #芒果 #奶昔