2023-12-06 167 瀏覽
估唔到咁易中獎🌸宮崎的夏天🌟🌟🌟🌟原來係蜜瓜肉同生椰黎,啱啱出時都幾靚,味道重椰味,蜜瓜肉香甜。🌸庶杯西瓜🌟🌟🌟🌟西瓜味十足,有好多西瓜碎,方便吸入口,庶味被西瓜味遮蓋位,飲完都能解渴消暑。🌸庶杯葡萄🌟🌟🌟🌟呢杯是抽獎中架,葡萄味十足,用原粒葡萄打成,每一啖都有豐富的葡萄肉連皮,感覺好fresh。店家每杯杯封都有得抽獎,但估唔到咁易中,店員非常禮貌及服務態度好好。======詳情======甘甘好蔗 (旺角)旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #秋日美食 #庶汁 #宮崎的夏天 #蜜瓜肉 #生椰 #西瓜 #葡萄 #有得抽獎 #中獎機會高 #登打士街 #甘甘好蔗
估唔到咁易中獎

🌸宮崎的夏天🌟🌟🌟🌟

🌸庶杯西瓜🌟🌟🌟🌟

🌸庶杯葡萄🌟🌟🌟🌟

======詳情======
甘甘好蔗 (旺角)
旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖

================
2023-10-24
15 分鐘 (外賣自取)
宵夜