2023-01-14 84 瀏覽
講起想食海鮮BBQ,朋友介紹有間任飲任食燒流水蝦海鮮放題,地點仲要好方便喺佐敦站C2出口行2分鐘即到🤩 一早book定位 準時去到餐廳,店員俾咗個枱號牌就可以自己入座,之後就即刻會有店員過嚟講解一下點樣夾蝦係最有效率 同埋要拎個冰桶 夾起咗嘅大頭蝦就即刻放入去 冰到佢暈 就唔會亂咁跳😂食物嘅選擇真係有好多,重點梗係個海鮮檔 有鮑魚,蠔,魷魚,好多貝類,同埋幾款原條魚,全部都無限任拎,有兩個呀姨係度 不停洗 不停refill,好給力🤣另外,流水蝦嘅位置就喺枱嘅隔離,食幾多夾幾多,啲蝦係好新鮮,全部肉質都好爽。有得玩又有得食 真係唔錯👍🏻肉類方面,都有2大個雪櫃係裝肉類,全部都已經整好一串串 十分之方便!我自己最鍾意就係牛柳粒,同埋燒雞皮,個爐好夠熱 可以燒到外脆內嫰,枱面仲有孜然、椒鹽同辣椒粉可以自行調味。人均$400有找 可以食到呢個質素 2.5hrs幾任飲任食燒海鮮放題真係好抵!如果想食BBQ真係可以唔使去到咁遠 佐敦已經有啦👍🏻👍🏻😋

2023-01-10