2018-11-26 198 瀏覽
同老婆又係荃灣搵小店試下。記得以前尼間泰菜好有地道風味,師傅係地道泰國人。連待應都係泰國人。入去冇book 位walk in, 因為時間尚早既關係,有位坐。舒適度黎講尼到一定唔會似大公司咁,似家庭式經營。價錢真係地道,款式都好多可選擇。咁見個套餐有冬陰工,有通菜,有蝦餅春卷,同埋期待既蒜容包,同串燒。冬陰工......好咸,賣相真係好唔吸引。炒馬拉盞通菜,水太多好唔入味。蝦飯同春卷正正常常,本來串燒叫2牛2雞。佢比左4串雞我,味道正常冇咩特別(電爐燒)。蒜容包!之前食好香好脆口,今次已經唔夠香🤦🏻‍♂️其實我我覺得尼間泰國菜應該比人頂左手,感覺差左好多。可以既,去邊荃灣其他泰菜食好了。

2018-11-24