2022-07-11 21 瀏覽
🎪 JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖🌟黑松露牛肝菌卡邦尼意粉有巨量既黑松露醬,香氣超濃郁的,而意粉醬汁好濃厚,吃到底都仲有好多剩,配料是卡邦尼必備的煙肉和芝士。整體是不錯的。🌟垃圾八爪魚🐙究竟點解它會叫垃圾八爪魚,好好奇🤭份量適中,可以當前菜過過口癮。🌟一口帶子手捲非一般特色菜式,造型好似壽司🍣做法。入面有飯做底、新鮮沙律菜和主角帶子刺身。一啖就可以食晒☺️🌟凱撒沙律主要是烘麵包粒、羅馬生菜和凱撒沙律醬。生菜份量好足夠,感覺好清新。如果對沙律醬有負擔嘅朋友,記得叫少醬啊🙆🏻‍♀️🌟曲奇馬上瘋/ 海鹽櫻花奶昔二者小編會偏好曲奇奶昔,甜度相對較適中,夠冰涼岩晒夏天💦飲。
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

🌟黑松露牛肝菌卡邦尼意粉