2020-02-26 366 瀏覽
今日睇完戲就決定係商場試下宣傳左好耐既$10蠔,見到餐廳都有唔少客人,而且而家做緊全單七折,於是身為蠔迷既我地都要去試吓。嗰晚我哋嗌咗兩個主菜同埋半打生蠔,可惜最後失望而回,決定以後都唔再亂咁試餐廳☹️黑松露意大利飯,個醬汁做得好求其,而且冇咩配料,飯就好似一般嘅白米, 仲有種好似係放咗好耐叮翻熱嘅感覺,係我食過最難食嘅意大利飯。黃金軟殼蟹意粉,軟殼蟹唔知係咪賣唔晒然後拎去再炸,有一種好油膩嘅感覺。諗住好奇試下鹹蛋黃意粉,點知都係中伏。個醬汁調味完全唔得,食咗一啖已經唔想再食。店員話有唔同品種嘅生蠔可以揀,不過見佢賣點係$10蠔,加上佢嘅主食唔得,我哋就唔決定試其他品種了。一放入口,只係食到成浸海水嘅鹹味,食咗一隻已經搞唔掂要走人。總括而言,大家都係唔好亂信gimme依家間啦😔

總括而言,大家都係唔好亂信gimme依家間啦😔
2020-02-23