2023-07-07
OpenRice 見到8:30後有7折🤤行完times 就過利舞臺食 真係勁方便ʕ •ᴥ•ʔ一入到餐廳空間感勁好 仲有大大間team lab 打卡房可以打下卡📸入到去嗌咗嘢食之後就即刻去咗打卡 打完卡返出嚟啱啱好所有嘢食都到齊💓🌼香江拼超級instagram able 📸香江拼係全部都係🐮🐮 一個圈圈集齊唔同部位⭕️安格斯肥牛、切肥牛、牛柳粒、牛舌、黑柏葉、牛白肉、牛心頂、牛小腿🐮一次滿足牛魔鬼 安格斯肥牛真係好出色ʕ •ᴥ•ʔ🌶辣汁花蛤鍋花蛤 呢類貝殼類海鮮!!!我係殺手 永遠都要叫🤤湯底超級鮮甜 再加上有菇菌同埋蕃茄一齊炮制 湯底真係勁抵食一邊打邊一邊可以海底撈翻晒啲花甲嘅肉上嚟食!🍡七彩丸色彩繽紛 每隻色都代表着唔同味 分別; 芝士蝦丸、鹹蛋黃、青咖哩、紅咖哩、南乳及椰芋🥥每粒都由師傅每日人手製作👨🏼🍳「桃花緣」口感豐富 有桃肉啫哩再加乳酸和梳打汽水💧杯野飲 到咗職員會即刻係你面前吹波波好🍑fanatics 桃味煙燻氣泡🫧🐿🍃食物質素好高 又好打卡able 📸職員好細心 會留意住你有咩需要 👀加湯啊 個啲全部都唔洗要嗌佢先幫 勁主動🥹好service 到我都有啲唔好意思🤣
🌼香江拼
🌶辣汁花蛤鍋