是日一行三人, 發現原來改咗六點開始營業. good, 唔洗係門口排長龍.好, 可以點更多食物試試, 包括:1. 蟹肉蟹籽沙律: 呢個一向都唔錯, 今天水準都keep 到.2. 炸蠔 : 係新鮮炸起, 但無之前的咁夠蠔味.3. 雞翼 : 唔夠入味, 皮又唔脆, 嘛嘛.4. 一口牛肉 : 新一舊麻麻地, 乾咗d又唔係好夠牛味. 但第二舊完全唔一樣, 外熟內嫩.5. 醬油豬手烏冬: 皮真係超入味., 但好肥, 只可吃少許. 今次食的d 肉大部部分都鞋鞋地, 雖然之前都有d. 但今次較多, 仲要頗結實.6. 凍豚肉烏冬 : 來到萬豚屋, 無理由唔試下佢的豚肉, 但係我之前食過熱豚肉烏冬, 好油. 所以今次試個凍的. 烏冬口感唔錯, 加個凍醬汁, 好合天時暑熱的時間食. 呢度的烏冬咁煙靭, 凍食口感都唔錯, 但如果可以煮多一陣, 我諗會更好. 豚肉好似正常咁炒野, 另上, ok啦.
好, 可以點更多食物試試, 包括:
2. 炸蠔 : 係新鮮炸起, 但無之前的咁夠蠔味.
3. 雞翼 : 唔夠入味, 皮又唔脆, 嘛嘛.