2022-08-18 50 瀏覽
TGIF!! 同好姐妹👭係灣仔做完瑜珈🧘‍♀️好肚餓😂點都要食小小野先返屋企既,食飽啲先有氣力減肥架嘛😎紅酒燉牛配酸種麵包🐮牛肉好濃味,份量都唔小,足夠配晒兩塊酸種麵包一齊食😊麵包夠濕潤軟熟 好味🥰龍蝦拿破崙😉有好豐富既口感同層次😝龍蝦爽口 拿破崙脆口 牛油果醬軟滑🤣 夾埋一齊食好特別 又好好味😋大啡菇黑松露白酒扁意粉😍最鐘意黑松露既香味,襯埋個大啡菇既香味😹真係隔幾條街都聞到呀😺檸檬潛水艇🍋兩個女仔又點可以唔食甜品呢😂 檸檬唔會太酸 可以接受😆個撻皮好好味 整體感覺酸酸甜甜 非常解膩😝氧氣啫喱😂係波子汽水黎嘅😂個名同造型都幾特別😹呢度既食物唔錯!! 連環境都佈置得好好👍🏻有棕櫚樹🌴同沙灘擺設 完全配合晒夏日加油站 summer breeze既主題🥰好正

氧氣啫喱😂係波子汽水黎嘅😂個名同造型都幾特別😹