2022-11-03
呢度嘅環境都幾光猛,而且坐得都舒服,拎嘢食都算方便,位置唔逼夾,最啱一大班人一齊食竟然第一隻大閘蟹係喺自助餐度食,一年冇食過嘅我食到津津有味,最緊要佢真係有膏架,一人一隻唔使爭,除咗大閘蟹之外仲有一個花旗蔘湯送,花旗參嘅味道都幾濃但唔會澀呢間酒店嘅自助餐佢係用咗半自助形式,就係叫主菜,出面自助區嘅嘢就任食,當天我哋去既主菜分別係肉眼扒同埋魚,所以我哋就各叫咗一份,但對於我的來講個主菜係去嘅自助區嘢食😂😂半自助黎講佢都唔算少嘢食,沙律刺身壽司芝士凍盤,熱食,湯,生蠔,甜品,水果,雪糕佢都有第一時間令我最吸引嘅當然係即開嘅生蠔,驚冇得拎即刻拎咗返位先🫢🫢佢啲蠔唔算話好細隻,而且味道都OK主要嘅熱食去燒味為主,仲有好特別平時未見過自助餐有嘅酸菜魚,味道都係唔錯甜品選擇都算多,而且好食過平時放題嘅甜品
佢啲蠔唔算話好細隻,而且味道都OK
甜品選擇都算多,而且好食過平時放題嘅甜品