(非會員)
2008-08-03 3 瀏覽
前幾日終於去試過..野食~其實賣相唔差囉..仲有魚生都幾大件..唔似人地個d係好平不過就好似紙咁薄..亦無好似xx王子咁講到咁離譜..連雪藏味都食到..佢好似講得誇左少少=.=..我地成班fd(5人)都食唔到..但可以講就係都係得d大路既野食..無咩特別..環境~幾好..唔會太死"古古"咁..幾靚..啱晒我地d後生仔女去..服務~都ok呀..只不過可能有1/2個好似應該係暑期工幾妹妹仔好似好怕醜咁..可能唔夠經驗啦..xx王子話人mk look我有d唔明..人地著住制服都睇到人地mk..??我覺得佢咁樣講好似有d針對性..唔夠中肯價錢~係銅鑼灣算咁上下..唔係太貴..一個道理..難道大家覺得某西餐廳d扖餐真係會比某d茶記好..其實有時茶記d扖仲好食..又大件又平..只不過係大家返工搵食咁辛苦..都想放工食餐好既..環境,氣氛,服務都好d姐..享受下^^總評~不過不失啦..樣樣都平平..仲有好多進步空間..始終開左唔係好耐
前幾日終於去試過..

• 和牛卷,威士忌西柚,鵝肝蝦丸