↳ ** 𝗧𝗦𝗧, Chotto Maki @chottomakihk ༉‧₊˚✧人氣美式飯卷店進駐尖沙咀‼️ 超搶眼裝修 完完全全可以食住卷物打卡💙❤️ღ 𝗦𝗽𝗶𝗰𝗲 𝗠𝗲 𝗨𝗽 $𝟳𝟴シ鰻魚 碎帶子 青瓜絲 乾海草 (蘋果啫喱 辣蛋黃醬)Signature rolls勁大份 食落勁豐富(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 好足料 不過一咬就散 要小心啲食🥶ღ 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗠𝗮𝗴𝗺𝗮 𝗥𝗼𝗹𝗹 $𝟳𝟴シ碎帶子 碎蔥吞拿魚蓉 天婦羅脆脆 (黑芝麻醬)香港好少見既卷物combo✨ 超重吞拿魚味 入口即溶 配黑芝麻醬真係好match😻ღ 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗮𝗱𝗲𝗹𝗽𝗵𝗶𝗮 𝗥𝗼𝗹𝗹 $𝟳𝟴シ三文魚 忌廉芝士 牛油果 飛魚子 (蛋黃醬 鰻魚汁) 又有牛油果又有cream cheese 所以食幾件都覺得好膩 但係超match再加mayo必點推介推介‼️🥰ღ 𝗦𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝗦𝘂𝘀𝗵𝗶 $𝟯𝟯 (𝗔𝗯𝘂𝗿𝗶 +$𝟭𝟱)大件足料火炙三文魚壽司 唔想食卷物 仲可以揀刺身😉ღ 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗼𝗺𝗶𝘀𝗲𝗱 𝗡𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲𝘀 $𝟭𝟬𝟮シ 麵 + 湯 + 2款餸 + 1款菜 + 1款配料我個日就揀咗烏冬、辛辣湯 (+$3)、油場、北海道帶子(+$6)、金

ღ 𝗦𝗽𝗶𝗰𝗲 𝗠𝗲 𝗨𝗽 $𝟳𝟴
シ鰻魚 碎帶子 青瓜絲 乾海草 (蘋果啫喱 辣蛋黃醬)

ღ 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗠𝗮𝗴𝗺𝗮 𝗥𝗼𝗹𝗹 $𝟳𝟴
シ碎帶子 碎蔥吞拿魚蓉 天婦羅脆脆 (黑芝麻醬)

ღ 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗮𝗱𝗲𝗹𝗽𝗵𝗶𝗮 𝗥𝗼𝗹𝗹 $𝟳𝟴
シ三文魚 忌廉芝士 牛油果 飛魚子 (蛋黃醬 鰻魚汁)

大件足料火炙三文魚壽司 唔想食卷物 仲可以揀刺身😉

ღ 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗼𝗺𝗶𝘀𝗲𝗱 𝗡𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲𝘀 $𝟭𝟬𝟮
シ 麵 + 湯 + 2款餸 + 1款菜 + 1款配料
我個日就揀咗烏冬、辛辣湯 (+$3)、油場、北海道帶子(+$6)、金菇、天婦羅脆脆、溏心蛋 (+$15)。辛辣湯值得一試 帶子都好鮮甜 想食熱野可以考慮下 仲要有好多款慢慢揀🙌🏻💯

Chotto Maki @chottomakihk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_tst
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤  #BELLYwongs_sushi
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟮𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 𝖸𝖤𝖲 ✔︎ 😇