2018-11-28 503 瀏覽
鴛鴦鍋(潮汕湯底大地魚+西洋參蟲草美人鍋)用大地魚煲出來的湯底很美味 湯底配料有鹹菜,豆卜,鮮冬菇 味道清淡又不失鮮味美人鍋配料包括西洋參,蟲草,烏雞半隻 相當足料 味道相對比較濃 係人蔘雞湯嘅味道 感覺好補身又暖胃美人鍋及無花果雪梨鍋是秋日期間限定 蔬菜已經清洗乾淨 一盤一盤分類好放喺雪櫃 種類夠多除咗一般嘅汽水飲品之外 仲有自家製洛神花茶及蝶豆花茶 好味得嚟又健康用電話落單 掃一掃QR code就可以 非常環保 圖文並茂 每分配料嘅份量少少的 食幾多點幾多 可以減少浪費食物 唔夠嘅可以再點 送餐速度非常快自家製餃類 皮薄餡靚又多汁 隻隻都又肥又大隻 非常推介肉類質素相當高 雖然係放題嘅價錢但係唔會將價就貨 絕對新鮮特長蟹棒及爆汁蔥味牛丸 是餐廳每枱必點的火鍋配料 相當受歡迎珍珠蜆及海蝦同樣係任點任食 海蝦絕對新鮮 一食就知 啲肉夠曬彈牙而且鮮甜 食多幾隻好快回本整體所有火鍋配料都非常新鮮 選擇夠多 難怪 人氣咁強勢 唔訂位基本冇機會可以食到揀鴛鴦鍋嘅話要加50蚊, 平均二百蚊左右一個人,保證吃到飽,食物質素保證滿意 仲有乳酪機提供 原味乳酪勁好味 酸酸甜甜凍冰冰好開胃 一定要留肚食
鴛鴦鍋(潮汕湯底大地魚+西洋參蟲草美人鍋)

美人鍋及無花果雪梨鍋是秋日期間限定

蔬菜已經清洗乾淨 一盤一盤分類好放喺雪櫃 種類夠多

用電話落單 掃一掃QR code就可以 非常環保 圖文並茂

自家製餃類 皮薄餡靚又多汁 隻隻都又肥又大隻 非常推介

肉類質素相當高 雖然係放題嘅價錢但係唔會將價就貨 絕對新鮮

仲有乳酪機提供 原味乳酪勁好味 酸酸甜甜凍冰冰好開胃 一定要留肚食番杯乳酪先好走