今日同屋企人去咗灣仔會展美食節買嘢 臨走嗰陣 屋企人建議喺灣仔食埋野先返🙈 咁難得嚟到灣仔 唔係唔帶佢哋去試吓呢間人氣首選嘅打卡Cafe!等佢哋試吓Cafe都可以食到好味嘅嘢🥰我哋叫咗一個日本吉列豬扒厚多士同墨西哥軟殼蟹牛油果意粉吉列豬扒厚多士 豬扒好厚 有肉汁 咬落去好軟淋 裏面仲配搭埋沙律菜同醬汁 令到個包唔會好乾 一個口都咬唔晒 呢個配搭唔會伏 味道唔錯!墨西哥軟殼蟹意粉呢一個非常之吸引 面層有啲火箭菜 好新鮮 牛油果係原隻切片 份量超級多🤩配搭埋軟殼蟹一齊食 減低左油膩感 軟殼蟹食落啖啖肉 新鮮炸起熱辣辣 佢哋嘅意粉好出色 唔會好乾 好索汁 意粉重會有啲蕃茄仔 食落好入味好飽肚!屋企人話估唔到Cafe都可以咁好食 叫我下次經過灣仔要再帶佢過嚟試吓其他Fusion菜😍

我哋叫咗一個日本吉列豬扒厚多士同墨西哥軟殼蟹牛油果意粉

吉列豬扒厚多士