2020-07-04 675 瀏覽
今晚放工約咗朋友去上環 happy hour。Hangout corner 喺呢中西區好出名,好多上班一族經常chill嘅聚腳地,人氣非常旺盛,佢嘅 普慶坊 新開分店亦都喺附近!紐西蘭黃金愛爾Happy hour梗係飲番杯先 ! 呢度有 Irish Ale 愛爾蘭特色啤酒,冰涼解渴,有體輕清新柚子味!8小時蜜糖香草烤雞脆四隻慢煮雞腿,肉質和體積不會因烹煮易變形,保持原汁原味。調味出色,有蜜糖味道和淡淡的香草清香,肉質鮮嫩,軟滑有質感牛油卡真蝦仁串蝦仁串鮮味爽口彈牙,跟牛油和諧融合!獨食燒烤盤油煙燻安格斯牛肉、煙燻烤豬腩肉、紐倫堡腸、雜菜沙律、薯仔沙律、溫泉蛋、車厘茄、比利時窩夫!包羅萬有認真抵食, 個人十分喜歡他的薯仔沙律,入口即化,配沙律酸甜醒胃。比利時窩夫蓋上一層芝士,感覺厚實有飽足感!炸番薯條熱辣辣脆卜卜,有天然番薯甜味,配沙律醬突出香脆質感!焗芝士通心粉支香味濃有拉絲感覺 效果 通心粉軟硬適中。咸焦糖醬朱古力布朗尼蛋糕朱古力味道濃烈,蛋糕鬆化,特別是加了杏仁片,增加了脆口感覺和清新味道。鹹 焦糖突出朱古力的回甘後勁,十分驚喜!全場免收加一,小食每碟都係三十零蚊左右,確係幾經濟實

紐西蘭黃金愛爾

8小時蜜糖香草烤雞脆四隻

牛油卡真蝦仁串
蝦仁串鮮味爽口彈牙,跟牛油和諧融合!

獨食燒烤盤

炸番薯條
熱辣辣脆卜卜,有天然番薯甜味,配沙律醬突出香脆質感!

焗芝士通心粉
支香味濃有拉絲感覺 效果 通心粉軟硬適中。

咸焦糖醬朱古力布朗尼蛋糕

全場免收加一,小食每碟都係三十零蚊左右,確係幾經濟實惠!