2021-12-12 251 瀏覽
假期嘅時候,我都幾鍾意黎呢個商場行街街,鍾意呢度食肆夠多,shopping完,覓食都方便啲。之前聽朋友講呢度嘅牛陣分店新裝修,有小朋友好啱嘅kids corner,仲只此一家分店限定,今次帶住小朋友梗係要過嚟朝聖下。Kids corner係一個60cm高嘅小朋友自助吧!呢個高度啱啱好,可以俾小朋友⾃主地挑選⾃⼰鍾意嘅食物,唔洗媽媽我將佢哋抱黎抱去,真係舒服好多!食物方面有朱古力噴泉、棉花糖機、迷利焗爐、Shake Shake薯條、小朋友雪糕櫃和多款彩色雪糕配料,仲備有小朋友餐具套裝 添,旁邊擺放左一部全自動感應三合一洗手機,唔使擔心小朋友攞完嘢食,會整到隻手癡立立,夠晒安全衛生!兩姊妹見到,已經心花怒放😄而且呢間分店桌與桌之間距離加闊,更方便長者或小朋友出入,我囉爸爸就食得更輕鬆。自助區食物擺得整齊乾淨,目測都有二三十款火鍋配料,另外有炸雞炸薯條、甘薯、咖喱、飯,火鍋醬汁吧,加設多款火鍋醬料及調味粉選擇,可以自由配搭👍🏻小朋友有得夾,有得自己配搭適合自己鍾意嘅食物,胃口都好啲🥰臨走嘅時候,每個小朋友仲會送一個代幣去門口扭波波添,兩個勁開心,問我考完試可唔可以再嚟😄