2017-01-17 1383 瀏覽
之前去百老匯電影中心睇戲已經見到有呢間cafe,一直好想食,今次就專程黎呢度食野啦~我今次坐正面對書店,望住人來人往,間唔中有人停低看書,咁岩旁邊有一班外國人係度傾計,成個feel真係好似去左外地咁,好正~我叫左個spaghetti carbonara 同 hot bailey chocolate, 主要都係因為見到好多人讚好味,就一試啦~意粉好稠身,落左好夠既cream,食落口每一啖意粉都被濃厚既汁料包圍,鍾意芝士同奶既人會好鍾意,呢個濃厚既程度我幾接受到😋😋😋其實今次係我第一次試bailey chocolate,杯飲品中間有層厚cream,襯杯飲品仲熱混合一齊,飲落好creamy😋但到凍左cream就稠左係度,變得唔好飲,所以飲呢杯要打鐵襯熱先得,哈哈😄😄今餐係頗heavy的,但難得黎到,又可以享受優閒環境,間唔中黎係不錯👍