尖沙咀覓食嘅,居然比我喺香港搵到一間咁高質嘅火鍋,應該係人生裏邊食過數一數二最好食嘅餐廳🤯😍朋友介紹我呢依間尖沙咀醉胡爐,你都見到裝修已經好靚,環境好闊落,成間五星級酒店咁,靚仔職員都好nice(香港難得),而且有外貌又有內涵,嘢食同湯底都係一流嘅水平,食過一次回味無窮!⭐湯底:爵士蜜瓜佛跳牆10粒星推介❤湯底勁足料、又鮮甜!湯底係老火湯黎,裏便材料有翅、雞肉粒、花膠、海參、鮑魚、螺片、魚唇、金華火腿,冇錯真係咁多!嚟到我都嚇咗一跳🤯第一次見會比咁足料咁高質嘅食材,職員叫我地飲咗湯先,我忍唔住一次飲咗三碗😛⭐風沙椒鹽粟米條第一次食用椒鹽黎炒嘅粟米條,粟米好清,而椒鹽味好濃,兩者super match!⭐稻庭烏冬、墨魚丸同我喺日本食嘅味道一樣,好彈牙,而且墨魚丸係餐廳手打,超好食😛⭐花雕杞子滑雞件雞件好啊,配埋花雕酒離調味,好味到我食到唔停口😆依間餐廳環境、服務、食材係五星級水準,一生人必食一次!
尖沙咀覓食嘅,居然比我喺香港搵到一間咁高質嘅火鍋
應該係人生裏邊食過數一數二最好食嘅餐廳🤯😍

朋友介紹我呢依間尖沙咀醉胡爐,你都見到裝修已經好靚,

⭐湯底:爵士蜜瓜佛跳牆

⭐風沙椒鹽粟米條

⭐稻庭烏冬、墨魚丸

⭐花雕杞子滑雞件
雞件好啊,配埋花雕酒離調味,好味到我食到唔停口😆
依間餐廳環境、服務、食材係五星級水準,一生人必食一次!