2023-08-29 219 瀏覽
朋友鍾意食貓耳朵,第一次嚟賣曬🥹所以試咗佢個炸雞窩夫,個炸雞好大嚿,外脆內軟👍🏻不錯,但係個窩夫就比啲油浸到林晒🫣前日第二次再去,因為見到有Foodie介紹,出咗新餐牌,而且個芒果甜品好似好吸引咁🤣去到餐廳,裏面冇乜人🫣跟住我哋兩個人叫咗一個貓耳朵,一個意粉,同埋芒果甜品,三樣嘢都大失所望😢😢份量其實好足,但係貓耳朵偏硬,味道單一,一堆菇和温泉蛋一隻,食咗一半就飽曬意粉有好多隻大蝦🫡味道好啲,因為有我鍾意嘅芫荽苗👍🏻配埋食幾開胃最後係我期待嘅芒果蛋白脆,比想像中細,出面是一層白朱古力,忌廉是椰子🥥味,有啲椰子薄脆,幾好食😋但個檸檬🍋醬偏甜,出面又有啲芒果🥭醬,整體怪怪,要成$80⋯就覺得不太值得試了🫠🫠應該冇第三次了,裝修又簡單,白色本來係好靚,但keep得唔好,污漬一達達咁⋯⋯🫣
2023-08-24