2023-06-10 73 瀏覽
Book枱時問過有無private少少嘅地方, 接電話嘅waitress話餐廳有間房, 剛好係8個位 可以reserve比我地, 當時無講有特別要求。滿心歡喜去食lunch, waiter只係帶我地去一個較寧靜嘅corner位。問佢之前講嗰間房呢?waiter回覆話聽返book枱時嘅錄音, 同事無講比個房我地, 只係話安排比較靜嘅位置, 加上間房有minimum charge $300+ 一位。waiter話可以即時安排間房, 話最多叫個steak,再叫多一兩個前菜🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️首先, 餐廳無拎客人同意就錄音, book 枱時waitress從來無提出過😡。再者,餐廳只係一再重複錄音中同事無應承reserve間房比我地,完全無安撫客人😡最後,有minimum charge 我地絕對afford到,而係餐廳嘅服務態度 已經唔值得我地加錢,更加唔值得再去食