2020-07-12 72 瀏覽
本身住九龍灣,所以成日來megabox。咁啱有次等睇戲,所以係同一層行行,就發現到呢間熊小館,門口已有一隻大熊熊吸引住你,所以決定找次試下呢間餐廳。今日入到去,就見到入面有好多唔同既熊熊,太可愛了~之後職員都好細心給我們餐牌,最後我地點左個二人餐,再加一個炸魷魚圈,始终平時少食。餐廳有次序,慢慢上先來餐湯和包,我個人覺得個湯好好飲,配埋個包就啱,之後就上前菜,炸魷魚圈和焗田螺,魷魚圈炸得脆卜卜,我朋友好欣賞,而我自己就喜歡田螺,可能平時少食。之後主菜,我地叫左安格斯牛肩扒同野菌意大利飯,七成熟既牛肩扒啱啱好,唔會過熟,入面仲有少少紅如果配菜薯條淡番少少就更加好。我朋友就喜歡個意大利飯,覺得d 飯唔會好諗,硬到啱啱好。我地其實食唔曬,眼闊口窄就係我地最後有個甜品雪糕畫上完美既句號餐廳枱和枱之間相隔都OK, 可以放心享用,而且坐邊邊仲可以睇人溜冰或比賽,仲有好多一家大細來食,一間幾好既親子餐廳。
本身住九龍灣,所以成日來megabox。
餐廳有次序,慢慢上
我地其實食唔曬,眼闊口窄就係我地

最後有個甜品雪糕畫上完美既句號