話說mega box一家玩完, 老婆見呢間日本野有熟野食, 咁就揀佢啦方便bb食野.咁我地3大1細, 叫左:- $288 刺身拼盤- 鰻魚炒飯- 牛油果沙律- 鵝肝刺身飯一黎先上個炒飯, 叫比bb食, 嘩油到呢, 問老婆呢間好好咩. 佢話上openrice好多好評. 咁由佢啦, 繼續食再上個沙律. 雞碎咁少牛油果…..10分我比1分個刺身上啦, 三文魚腩老婆話好食, 蝦4隻全部又乾又梅, 帶子bb每粒都同手指公指甲size差唔多大, 吞拿魚衰過百佳, 最緊要係d海膽…..佢直接放d海膽嚮冰上面, 嚮d冰上面, 係嚮d冰上面!?!?!???我夾一舊黎食, 邊食邊lur番d冰碎出黎D海膽係同d冰碎 海草絲 炒埋一堆最後黎左個鵝肝飯, 正路野, 但我已經唔想再食落去.其間我自己order左個$28既三文魚手卷, 紫菜Lum過張tempo佢地隻soy sauce好咸, 未上菜一試已經覺得唔ok最後, 服務, 樓下d人話Mk, 無禮貌, 係既 完全認同, 叫佢比d紙巾, 比一張我. 呢間勁野無野補充, 無下次

咁我地3大1細, 叫左:
- $288 刺身拼盤
- 鰻魚炒飯
- 牛油果沙律
- 鵝肝刺身

再上個沙律. 雞碎咁少牛油果…..10分我比1分

我夾一舊黎食, 邊食邊lur番d冰碎出黎

D海膽係同d冰碎 海草絲 炒埋一堆

最後黎左個鵝肝飯, 正路野, 但我已經唔想再食落去.

佢地隻soy sauce好咸, 未上菜一試已經覺得唔ok

無野補充, 無下次