😂我個人就唔太信任非fine dine嘅Italian food 但呢間就真係幾高質 不過無咁好彩就係去遲咗 所以miss 咗semi-buffet 我就覺得無咁抵食 2人食lunch都食咗七百幾 但semi buffets 包埋main course 都只係二百尾🤔🤔🤔Lunch set : 沙律+湯+主菜沙律cheese salad我就覺得正常 burrata唔夠creamy 但overall 幾好Mushroom soup 有d泡沫on top 好滑👏🏻👏🏻主菜叫咗香蒜蘑菇意粉 就好一般 蒜味唔夠 蘑菇炒都幾香嘅 不過預料之內 因為呢道菜式就難整得好 好易變成乾食意粉咁😂😂然後再叫多個即制芝士輪意粉配煙肉 真係好正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻必食😍😍😍😍我係好怕芝士 因為覺得好似一堆芝士攪埋一齊咁 又臭 ‼️‼️但係‼️‼️呢間整得好好好好味 唔會臭 食落去唔會好重口味 但勁香 又唔會濟 加上煙肉炸得勁香 一齊食好夾 另眼相看😍😍😍最後焦糖燉蛋 就正常發揮 都幾大 啱share食最後真係推薦呢間🥰🥰
Lunch set : 沙律+湯+主菜

最後焦糖燉蛋 就正常發揮 都幾大 啱share食

最後真係推薦呢間🥰🥰
下午茶
  • 24  month  aged  Parmesan  cheese  wheel  pasta