2018-12-17 1170 瀏覽
知道又一城開左間新pancake店即刻同朋友去試下,等候既時間比預計少,半個鐘左右就到。而且等既期間店員會派氣球,幸運曲奇同水。J.S Foodies可以試晒兩款人氣pancake😍有梳乎厘pancake又有多層pancake,有咸有甜。唔係好慣食喊既pancake,所以我地點左一個栗子疏乎厘pancake同法式焦糖pancake。飲品就點左Green tea Latte同Mint Mocha。栗子疏乎厘pancake好有蛋香👍🏻,好飽肚,唔會話好似空氣咁一啖就無。法式焦糖pancake,有焦糖香,雖然比疏乎厘pancake遜色少少,但都好好食。Green Tea Latte有綠茶香,唔太甜。Mint Mocha 咖啡味太濃,蓋過咗朱古力味同薄荷味。又有得影相呃like,又好食,如果只係排半個鐘,我覺得好值得去! 但應該好快變成長龍店🙈

Green Tea Latte有綠茶香,唔太甜。

Mint Mocha 咖啡味太濃,蓋過咗朱古力味同薄荷味。