2024-03-16 15 瀏覽
九龍城昭和風 cafe 鍾意日系嘅朋友仔一定要去打卡~ 同朋友點左唔同嘅嘢食~• 主食分別叫左 2款❤️Sous Vide Miso Chicken Roll With Charred Endive🧡Shibui Crab Linquine兩款嘢食都好啱打卡,自己呢就比較鍾意食意粉,記住影完相快啲食,因為上面嘅popo呢就會浸咗落啲意粉度蟹肉份量好多,鮮味十足😝而甜品方面就叫咗今川燒同是日蛋糕😭😭去之前我睇咗好多食評我都好想食布甸,點知今日係冇嘅😢😢傷心💔點左紅豆味今川燒,其實即係紅豆嘅車輪餅中間既紅豆蓉,甜而不膩, 上面仲有雲呢拿雪糕,上面凍凍地,下便熱熱地,感覺好特別,是日蛋糕係芝士蛋糕~ •另外都幾推介你哋叫佢嘅嘢飲,我哋就叫咗青 い空,就即係藍色嗰一杯好summer 嘅外表上面有個柚子雪葩的柚子味, 而另外一杯就而另外一杯就係菠洱梳打,入面有南高梅,入口有普洱茶香同陳皮香,好特別
九龍城昭和風 cafe 鍾意日系嘅朋友仔一定要去打卡~
同朋友點左唔同嘅嘢食~

主食分別叫左 2款
🧡Shibui Crab Linquine