餐廳: 黃珍珍泰國菜館
資訊:

2021-03-12 437 瀏覽
終於到星期五梗係要食返個靚lunch 獎勵自己🥳 好耐冇食過黃珍珍,原來lunch menu 都轉埋 午餐跟是日餐湯,今日係紫菜湯,清清地唔錯,雖然都係冬陰功好味啲😝朋友嗌海南雞飯($68),嘩好精緻!雞望落幾滑,仲有雞翼,正😋 我就嗌咗泰式豬手飯($65)。今日前菜係椰菜沙律啱晒我,豬手恰到好處唔會太咸太肥膩🥰 由於午餐唔包餐飲嘅,所以加錢叫咗iced coffee (+$8),少甜甜度啱啱好,超級滿足差足電👍
終於到星期五梗係要食返個靚lunch 獎勵自己🥳

好耐冇食過黃珍珍,原來lunch menu 都轉埋

餐湯

海南雞飯