餐廳: 南角
資訊:

南角是一間五金舖 「怡順榮」活化而成的Cafe,保留了牌匾、鐵窗花,好有復古味。朋友睇左一篇關於佢的介紹,話一定要去。今日點左忌廉腐乳醬北海道帶子闊條麵,創意十足,味道欠缺聞係好有腐乳味,可惜腐乳鎖唔到係闊條麵上,只係食緊聞落去有腐乳味的普通闊條麵。另外上枱時已經係暖,我估1.放太耐先送餐 2.整好放一邊等燒好帶子先送餐帶子都係一個敗筆的地方,應該係拎火槍燒兩燒或用鑊慶兩慶,但咁樣上幾隻帶子,熱唔係全熱,香又唔係香,只可以話帶子係新鮮。而係碟忌廉腐乳醬北海道帶子闊條麵上,帶子同闊條麵係無連繫。

今日點左忌廉腐乳醬北海道帶子闊條麵,創意十足,味道欠缺

忌廉腐乳醬北海道帶子闊條麵上,帶子同闊條麵係無連繫。