2017-01-15 2960 瀏覽
真相…………打從在 海邊碼頭 碰到老闆楊先生, 同佢吹水之間, 我話而家好少海魚 我話大部分都係養嘅 !佢就發曬老皮喺度串我! 話我唔識貨唔識食! 橫店訂咗位 即管就去試下睇下九條水魚點樣畀佢宰割!條游水嘅黃立倉 蒸出來係 鞋嘅! 盛惠16蚊一両!嗰啲魚肚湯 個個食咗話係豬皮 盛惠一百七十蚊!醋鴨 冇乜味 但係夠新鮮可以! 盛惠百四蚊! 走地雞 冇乜味 白雪雪 我喺街市買隻冰鮮雞都好味過佢啦 !盛惠二百二十蚊!嗰啲鹽水蜆 !100蚊 瘦身最啱, 冇2兩肉落肚!十蚊碗白飯硬到食唔到!最多謝楊老闆飯後送咗九個手搓嘅糯米糍 呢個係最好食嘅!嗰個豆豉蒜頭客家蒸豬肉! 未夠火候! 豆豉多個豬肉都收我百七蚊呀!嗰碟炒椰菜加兩片肥肉唔知咩肉 自己加大呀 雙份收100 蚊!ok啦試下啫!九個人(水魚)楊老閭…… 佢好老實 一早已經話我哋係九條水魚 !一千六百幾 你話抵唔抵呀!???冇下次囉! 費事畀人串 食到激氣
真相…………
打從在 海邊碼頭 碰到老闆楊先生
, 同佢吹水之間, 我話而家好少海魚
條游水嘅黃立倉 蒸出來係 鞋嘅! 盛惠16蚊一両!
嗰啲魚肚湯 個個食咗話係豬皮 盛惠一百七十蚊!
醋鴨 冇乜味 但係夠新鮮可以! 盛惠百四蚊!
嗰啲鹽水蜆 !100蚊 瘦身最啱, 冇2兩肉落肚!
十蚊碗白飯硬到食唔到!
最多謝楊老闆飯後送咗九個手搓嘅糯米糍 呢個係最好食嘅!
冇下次囉! 費事畀人串 食到激氣
2017-01-14