2022-02-24 154 瀏覽
🥚蛋美仲去咗行跳蚤市場同紅磚屋😻錦田人氣隱世休閑寫意咖啡店🤍日系灰調裝潢食物足料回頭度超高❣️.呢間由上年到依家一直長期滿座👍🏻今次去排咗15分鐘就有位🥺呢間野係錦田嘅村屋地舖而且分左右兩邊🤍水泥外牆俾人感覺好舒服而且附近幾靜好寫意🤍有樣想讚係餐廳好貼心會打電話俾等枱客人🥺👍🏻.1️⃣❣️煙三文魚、牛油果、忌廉芝士 (💰$88)今次揀咗比較軟嘅拖鞋包👍🏻牛油果非常足料好棉三文魚有4塊到唔會話好鹹😻沙律揀咗黑醋感覺好新鮮開胃🤍好啱同朋友share嚟食👍🏻2️⃣❣️北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥 (💰$98)呢樣要讚嘅係粒帶子微焦好鮮甜😻炒蛋好滑同濕潤同埋三文魚籽新鮮昇華咗個包👍🏻感覺好清新好高質😻3️⃣Coffee Latte (💰$38)小木板上除咗嘢飲仲有杏仁同extra shot expresso你客人品嚐咖啡豆嘅原味👍🏻咖啡香味濃郁但唔會苦澀🤍入口舒服程度嚟講整體幾高質😻4️⃣Hojicha Latte (💰$38)焙茶粉本身有糖所以本身甜甜地👍🏻呢款茶味如果再濃郁同出啲會比較好😛.📍CoHee Studio (元朗)元朗錦田市街152號地舖🤍.#蛋美在元朗 #香港美食 #元朗美食 #hkfoodi
🥚蛋美仲去咗行跳蚤市場同紅磚屋😻
錦田人氣隱世休閑寫意咖啡店🤍
日系灰調裝潢食物足料回頭度超高❣️
1️⃣❣️煙三文魚、牛油果、忌廉芝士 (💰$88)

2️⃣❣️北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥 (💰$98)

3️⃣Coffee Latte (💰$38)

4️⃣Hojicha Latte (💰$38)
📍CoHee Studio (元朗)
元朗錦田市街152號地舖
🤍[9/10]
#蛋美在元朗 #香港美食 #元朗美食 #hkfoodie
#outdarkhk #日式 #咖啡店 #香港咖啡店 #錦田 #錦田美食 #hkeat #hkig #元朗 #hongkongfood #美食地圖 #黃店系列 #香港黃店 #元朗黃店 #852food #yellowfood #帶子 #炒蛋 #焙茶 #咖啡 #咖啡豆 #煙三文魚 #芝士 #美食分享 #牛油果
  • 北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥酸種包