2021-05-05
不約而同的假日 兩個路痴去搵食🤦🏼♂️我說想食串燒😝😝一早去到🤣點知原來人哋餐廳12點先開🤭🤭係門口等開門 成為了第一台客人的😉燒鳥丼三食 $108呢個定食有幾種食法架(店員見我吾記得 又講多次🤣🤣)服務好好架!第一種食法:將蔥加入醬汁 雞肉點上醬汁先食 之後再將醬汁撈埋飯一齊食第二種食法:先將菜同埋湯放入碗 再加上飯 變成茶漬飯咁食 之後亦都可以加上魚仔 又係另外一番風味蛋包飯 $98一切開 入面係炒飯黎架! 加上醬汁一齊食😌😌應該係得呢款食法🤣串燒:牛雞翼雞胸軟骨喜歡以上三款🤪🤪牛舌我不太喜歡這口感 (朋友叫我試了)🤫🤫鰻魚 有點點腥味🤭🤭加一服務費Jan Jan 串揚專門店 (尖沙咀)尖沙咀赫德道25號尊豪坊1樓#生活小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar # 西式餐廳 #foodiehk #相機食先 #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#jessicafoodhunt#jessicafoodie
兩個路痴去搵食🤦🏼♂️
我說想食串燒😝😝
燒鳥丼三食 $108
呢個定食有幾種食法架(店員見我吾記得 又講多次🤣🤣)
服務好好架!
我不太喜歡這口感 (朋友叫我試了)🤫🤫
鰻魚
有點點腥味🤭🤭
加一服務費
Jan Jan 串揚專門店 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道25號尊豪坊1樓