2024-05-28 59 瀏覽
備長串燒果然出色!今日同朋友一戰,每款串燒都相當出色😍食物質素高之餘,坐位亦坐得舒適,店員亦好有禮貌🥰前菜:新鮮嘅蔬菜配上佢哋自家製嘅麵豉醬,清一清個味蕾,為我嘅串燒大餐打開序幕😂咪講笑,個麵豉醬超級好食,配埋其他串燒食都得😜厚切牛舌:必食必食同心食😳師傅功架厲害,燒到牛舌外脆內嫩,中間粉嫩粉嫩❤️佢絶對係我食過嘅牛舌串燒排頭一,二位👍🏻荔枝豚肉:甜咸甜咸味道奇夾,仲要咁juicy☺️不錯!雞心雞腎雞皮:調味適中好惹味,雞心雞腎老內臟嘅腥臭味👍🏻而雞皮燒到一邊脆卜卜又有啲雞皮軟軟地,口感豐富😋免治雞肉棒:內有軟骨,雞肉又彈牙,配上佢新鮮嘅日本蛋做醬汁嚟食,yummy✌🏻炸蝦仔: 用嚟送啤酒,簡直一流!而且啲蝦仔好新鮮,師傅亦炸到好香脆🤓食到停唔到口😈燒明太子飯團:🍙外層用醬油調味,師傅燒得好香脆,入面啲飯又好軟熟,不得不承認呢度嘅師傅功力非常深厚😎香蔥碎吞拿魚卷:必點必點同必點✌🏻一見到店員攞過嚟嘅時候已經好震撼,食入口都好澎湃,因為佢係充滿晒京蔥吞拿魚,貨真價實🫡絕對對得住呢個價錢🤩見到佢可以包房,下次同啲朋友黎呢度開心星期五先🤓
備長串燒果然出色!

荔枝豚肉:甜咸甜咸味道奇夾,仲要咁juicy☺️不錯!

見到佢可以包房,下次同啲朋友黎呢度開心星期五先🤓
2024-05-27