餐廳: 大中華飯店
資訊:

2018-08-30 688 瀏覽
嚟到梗係要叫招牌菜:*土匪雞(外型企高嚟烤,烤到成隻金黃色,所有雞油精華都烤晒係隻雞裏邊胸口啲肉都唔會鞋,肉質鮮~佢仲有埋把刀仔,比你自己切開嚟分!)*黑椒豬手(豬手配埋啲惹味黑椒汁送飯一流!)*冰鎮墨魚(厚肉爽口,配上Wasabi豉油,鮮甜美味)*冰鎮鮑片(口感煙韌👍🏻本身夠鮮都唔洗特別落調味😊~鐘意都可以點Wasabi豉油,佢都有配埋比你的。)*臘味煲仔飯(隨著攪動,當中充斥著臘味和香蔥的香味,入口啖啖都有臘味、香蔥、花生🥜~份量亦夠多!啱曬大家一齊Share💕)*豉汁炒蟶子(蟶子大大隻,好肥美🤤🤤)最後要健康啲,叫咗個*菜湯(嚟到覺得好足料😳超多菜,份量咁足料都知好飲架喇,一入口真係唔錯,仲要多菜夠健康啊!👍🏻)

*黑椒豬手(豬手配埋啲惹味黑椒汁送飯一流!)

*冰鎮墨魚(厚肉爽口,配上Wasabi豉油,鮮甜美味)

*豉汁炒蟶子(蟶子大大隻,好肥美🤤🤤)