2022-09-30 122 瀏覽
中秋正日適逢母親正日生日,心知中秋食中菜一定會伏,而且仲要去未食過嘅餐廳。雖然心入面已經打左個底,當日去到餐廳19:30,聽見好多客人都坐左好耐等出餐,到我地第一個菜上黎已經係8點幾。前一日好彩已經預訂菜式,食物上到黎夠熱,而且我地8點幾食所以第一輪嘅客人都差不多完。疫情期間飲食業其實真係難做,眼見樓面嘅姐姐都好落力,真係要多多體諒。今次叫左單點嘅嘢食有龍蝦雞煲,同埋鑲蟹蓋都好好味,除左柚皮伊面咸左少少,其他都好滿意,帶左生日蛋糕仲免切餅費,下次會再黎試下午市點心👍🏻Openrice預訂單點85折,6位除返每人二百零蚊,去邊度搵?提提如果同老人家黎可以打俾餐廳叫佢落黎帶你搭𨋢,因為搭𨋢位置係住宅入面需要密碼,後生嘅行多兩步樓梯上去🤣

2022-09-10
生日